Estades d'estiu

De 3 a 12 anys

¿A quines estades apunto als meus fills aquest estiu?

A les estades de La Central els teus fills podran donar curs a la seva imaginació i desenvoluparan tota la seva creativitat, a més de passar-s’ho d’allò més bé incloent-hi tota la part educativa que aporta el teatre, la dansa, cantar, fer cuina, manualitats, joc lliure … i molt més.

A La Central tenim activitats per a tothom:

Reforçar la sociabilitat, empatia i treball des del joc, enfortint la seva seguretat i autoestima, estimulant la seva memòria, millorant el seu sentit musical i artístic.

Cada setmana s’enfocarà en un tema en concret, i d’aquí anirem fent les diferents activitats plantejades.

Més informació sobre les estades:

• Horari de dilluns a divendres.

• Cada setmana té un preu de 85€.

• Si es reserven dues setmanes el preu és de 75€ cada setmana.

• A més, si només pots venir un dia, també tenim l’opció, té un cost de 24 €. (Cal fer la inscripció amb 24h d’antelació)

• Opció menjador: aquest servei consta que el nen haurà de portar en una carmanyola el menjar fet de casa, a fi de no manipular aliments, i un monitor es quedarà a la cura de l’infant, deixant l’establiment a la seva disposició. Té un cost afegit de 5 €.

• Us facilitem el servei d’acollida de manera gratuïta. (En cas d’utilitzar el servei, cal especificar l’horari i el dia)

Mesures de seguretat

A Ludic La Central apliquem les mesures de seguretat recomanades per el Govern i la OMS. Nosaltres cuidarem dels teus fills:

Aforament

Complirem amb l'aforament permès en cada fase.

Distància

Es respectarà la distància de seguretat.

Senyalització

Terra senyalitzat amb adhesius per a recordar mantenir les distancies